Resultaten voor restaurant sergio herman cadzand

 
restaurant sergio herman cadzand
Derde restaurant Sergio Herman meteen volgeboekt De Standaard.
Foto: Mijn pop-uprestaurant. Sergio Herman opent eind deze maand de deuren van AIRrepublic, zijn nieuwe restaurant in de haven van Cadzand. Reserveren kon sinds gisteren, maar de eerste maand zit het restaurant al meteen volgeboekt. Herman kondigde eind 2015 al aan dat hij plannen smeedde om een derde restaurant te openen in de haven van Cadzand, na Pure C en The Jane.
Sergio Herman opent derde restaurant in Cadzand De Standaard.
Sergio Herman aan zijn restaurant Pure C in Cadzand Foto: Lieven Van Assche. Er staat geen maat op Sergio Herman. De topchef opent binnenkort een derde restaurant in Cadzand, zoals eerder dit jaar aangekondigd en ook nog enkele andere zaken.
AIRrepublic.
AIRrepublic is een laagdrempelige brasserie van Sergio Herman in de jachthaven van Cadzand. We serveren eenvoudige bereidingen van vis en schaal en schelpdieren. De focus ligt daarbij op de klassieke keuken en Sergios roots. AIRcafé is de ideale plek om tijdens een stranddag iets te drinken of te eten. Net als in het restaurant AIRrepublic werken we ook hier zoveel mogelijk met Zeeuwse producten.
Nieuwe restaurant van Sergio Herman is al volgeboekt Metro.
AIRrepublic is gelegen in Cadzand, met uitzicht op de zee en de haven. Het is al het derde restaurant van Sergio Herman, na The Jane en Pure C. Maar in tegenstelling tot de twee andere zaken, krijgt het nieuwe etablissement een meer laagdrempelig karakter.

Contacteer ons