Resultaten voor restaurant sergio cadzand

 
restaurant sergio cadzand
Nieuwe Michelinster voor Sergio Herman in Nederland VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
AIRrepublic, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in het Nederlandse Cadzand, heeft meteen een Michelinster in de wacht gesleept. Herman ontving eerder al een Michelinster voor de Resto-Bar Pure C in hetzelfde Cadzand, die hij ook dit jaar behoudt. En zijn restaurant The Jane in Antwerpen heeft twee Michelinsterren.
Sergio Herman opent derde zaak in Cadzand De Krant HLN.
Vind ik leuk. Sergio Herman opent derde zaak in Cadzand. 13 juli 2018. Deel via Facebook 9 Tweet. Sergio Herman 48 opent binnenkort zijn derde horecazaak in de Nederlandse badplaats Cadzand. Blueness wordt een bar in de lobby van het Strandhotel.
Pure C Wikipedia.
Pure C is een restaurant in Cadzand-Bad. Het huist in het Strandhotel Cadzand aan Boulevard de Wielingen. Pure C is naast The Jane het tweede restaurant van kok Sergio Herman. De chef-kok is Syrco Bakker, die eerder in de keuken van Oud Sluis werkzaam was.
AIRrepublic, Cadzand Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Tot ik dit restaurant en haar mede-companion restaurants blueness, Pure-C leerde kennen. Ondertussen al een keer of 15 richting Cadzand gereden vanuit Gent. Dus zegt genoeg over hoe graag en hoe goed het hier. Datum van bezoek: januari 2019. 4 weken geleden beoordeeld. vervroegd valentijns bezoek. Hoewel ik in de commentaren, redelijk wat slecht gelezen had met oa te dure wijnkaart, veel lawaai, muziek bediening zeer vlug.was hier voor ons niet van aan! super ontvangen.goeie wijnkaart met de prijzen die het moeten zijn.EN super bediening, vriendelijk.alles kan, niks moet.topadres we komen. Datum van bezoek: februari 2019. Bedank Annick C. 5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie. Verfijnde Lunch met schitterend uitzicht. Dit restaurant moet je bij daglicht bezoeken om volop van het uitzicht te genieten. Onthaal en bediening zijn los en persoonlijk maar toch heel professioneel. Natuurlijk roept de schaduw van Sergio Herman verwachtingen op en die worden ingelost met juiste smaken en texturen.
Pure C in Cadzand Eet.nu.
Afgelopen week zijn wij te gast geweest bij Pure-C. Het was even zoeken omdat het etablissement gevestigd is op de 2e etage van Hotel Aan de Kust in Cadzand. De entree van het hotel is donker en oud, een lift brengt je echter terug in het heden. Wanneer je uitstapt op de 2e etage kom je in een compleet andere wereld. De gang verwelkomt je met een zacht wierookachtige geur, en veel licht. Het contrast is enorm! De strakke lounge achtige inrichting doet me nog het meest denken aan Restaurant George in het Centre Pompidou in Parijs. Met doeken wordt de ruimte sfeervol opgedeeld. De loungemuziek is goed op de sfeer van het restaurant afgestemd. We werden vriendelijk verwelkomt door de gastvrouw welke ons naar aanleiding van een tweet al had verwacht. Helaas was onze reservering niet goed doorgekomen waardoor we even schrokken. Dit werd echter direct vriendelijk opgelost en niet veel later werden we naar een tafeltje begeleid. de lichte open ruimte bood een mooi uitzicht over zee waardoor je snel op je gemak voelt. Wij begonnen met een glas champagne Cuvée speciaal voor Sergio gebotteld en een huiscocktail met venkel voor mijn vrouw.
Sergio Herman opent nieuwe horecazaak in Strandhotel van Cadzand Foodservice Alliance.
De lancering van het horecaconcept komt er na de vernieuwing van het Strandhotel in Cadzand. Blueness moet een goede, frisse lobbybar worden met internationale uitstraling. In de bar staan twintig gerechten op het menu, gemaakt van Zeeuwse producten met een Japans tintje. Ook worden verschillende sakes en cocktails geserveerd. Ik verdiep mij al jaren in het Japanse smaakpalet en heb de keuken van Blueness daar ook op geïnspireerd, vertelt Herman aan Het Laatste Nieuws. Uiteraard blijf ik trouw aan de producten uit mijn regio en mijn eigen stijl. Wat de mensen mogen verwachten, zijn Zeeuwse producten met diepe umamismaken en een fris accent. Het is de derde horecazaak van Sergio Herman in Cadzand-Bad. In het Strandhotel heeft de kok ook restaurant Pure C.
Michelinster voor Sergio Herman's' AIRrepublic Nieuws.nl.
Michelinster voor Sergio Hermans AIRrepublic. Het restaurant AIRrepublic in Cadzand van Sergio Herman heeft een Michelinster gekregen. Dat bleek maandag bij de presentatie van de nieuwe restaurantgids 2018 van Michelin in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Topkok Herman is de eigenaar van het restaurant.
NIEUW Luc Dheedene brengt samen met Sergio Herman AIRepublic naar Antwerpen De Rijkste Belgen.
AIRrepublic is een laagdrempelige brasserie van Sergio Herman in de jachthaven van Cadzand, zo leert de website van het restaurant. We serveren eenvoudige bereidingen van vis en schaal en schelpdieren. De focus ligt daarbij op de klassieke keuken en Sergios roots.
Blueness.
Blueness is een op Japan geïnspireerd dining-bar concept van Sergio Herman. Het ontstaan van deze bar heeft alles te maken heeft met de vernieuwing van het Strandhotel in Cadzand-Bad. In het Strandhotel is ook Sergios restaurant Pure C gevestigd en bij een restaurant van dit niveau hoort een bar met een internationale uitstraling.
Cookies op pzc.nl pzc.nl.
Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat je informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook. PZC deelt de informatie die zij verkrijgt middels het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken, waaronder ook persoonsgegevens, in een samenwerkingsverband genaamd NLProfiel van Buymedia Nederland met Sanoma en Telegraaf Media Groep om gezamenlijke groepsprofielen op te stellen.
Topkok Sergio Herman opent derde zaak in Cadzand Sterrenrestaurants.
Sterrenrestaurants Laatste nieuws Topkok Sergio Herman opent derde zaak in Cadzand. Topkok Sergio Herman opent derde zaak in Cadzand. Het wordt een lobbybar in het Strandhotel van het Zeeuwse Cadzand-Bad die in het teken zal staan van Japans georiënteerde cocktails en barfood. Het Blueness concept is gebaseerd op de Japanse stijl van koken. Omdat ik mij al jaren verdiept heb in het Japanse smaakpalet, is de keuken van Blueness hierop geïnspireerd, vertelt Sergio Herman in zijn nieuwsbrief. Uiteraard blijf ik daarbij trouw aan de producten uit mijn regio en mijn eigen stijl. De opening van Blueness heeft alles te maken met de vernieuwing van het Strandhotel. We willen onze gasten hier verschillende horecaconcepten bieden. Blueness is een aanvulling op zijn restaurant Pure C en het in de jachthaven verderop gelegen AIRrepublic.

Contacteer ons