Zoeken naar restaurant cadzand sergio herman

 
restaurant cadzand sergio herman
Sup N Dine AIRrepublic.
AIRrepublic is een laagdrempelige brasserie van Sergio Herman in de jachthaven van Cadzand, gevestigd in een superstrak paviljoen met uitzicht op de zee en de haven. In ons restaurant draait het om eenvoudige bereidingen van Zeeuwse producten waarbij een hoofdrol is weggelegd voor vis en schaal en schelpdieren.
AIRrepublic Sluis Restaurant uit de Michelin Gids.
Home Restaurants Restaurants Cadzand AIRrepublic. We zijn geïnteresseerd in uw mening. Instellingen cookies en trackers. Naar andere website. Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Van 65 tot 145. Maritiem Plaza 1, 4506 KZ Cadzand Routeplanner. MICHELIN Gids 2019. Vis en zeevruchtenModerne keuken. Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard! Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden. Onze mooiste adressen. Interessant of weids uitzicht. Maaltijden worden geserveerd in tuin of op terras. Maaltijdprijzen: Kaart 65/145. Handig om te weten: reserveren noodzakelijk. Sergio Herman keert terug naar de roots van zijn vader.
Blueness.
Blueness is een op Japan geïnspireerd dining-bar concept van Sergio Herman. Het ontstaan van deze bar heeft alles te maken heeft met de vernieuwing van het Strandhotel in Cadzand-Bad. In het Strandhotel is ook Sergios restaurant Pure C gevestigd en bij een restaurant van dit niveau hoort een bar met een internationale uitstraling.
Sergio Herman opent derde zaak in Cadzand De Krant HLN.
Vind ik leuk. Sergio Herman opent derde zaak in Cadzand. 13 juli 2018. Deel via Facebook 9 Tweet. Sergio Herman 48 opent binnenkort zijn derde horecazaak in de Nederlandse badplaats Cadzand. Blueness wordt een bar in de lobby van het Strandhotel.
Binnenkijken bij Pure C van Sergio Herman Fotospecial.
Pure C Restaurant Sergio Herman. Geschreven door svp. in de Categorie: Binnenkijken. Horeca inrichting, Spanplafonds, Restaurant inrichting. De inrichting van bar en restaurant Pure C in het Nederlandse Cadzand is een belevenis op zich. Een wit interieur met strakke woonaccessoires, betonnen gietvloeren en moderne spanplafonds.
Top 3 restaurants in Cadzand-Bad Reisgids Hello Zeeland.
Een plek waar je ooit geweest moet zijn. Adres: Boulevard de Wielingen 49, 4506 JK Cadzand. Een nieuw trendy restaurant van Sergio Herman met restaurant en café, gelegen in de nieuwe jachthaven van Cadzand-Bad. Deze laagdrempelige brasserie wordt gekenmerkt door een losse sfeer waar je een driegangenmenu à la carte kunt degusteren, waarbij de focus ligt op de klassieke keuken, maar dan in een nieuw jasje.
Sergio Herman wat is de betekenis en definitie.
Na 25 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging, die hij vond in restaurant The Jane in Antwerpen. Naast The Jane bezit Sergio Herman ook nog Pure C, een restaurant met 1 Michelinster in Cadzand. Naast koken brengt Sergio Herman ook boeken uit.
Sergio Herman opent derde restaurant in Cadzand De Standaard.
Sergio Herman aan zijn restaurant Pure C in Cadzand Foto: Lieven Van Assche. Er staat geen maat op Sergio Herman. De topchef opent binnenkort een derde restaurant in Cadzand, zoals eerder dit jaar aangekondigd en ook nog enkele andere zaken.
Sergio Herman lanceert nieuw horecaconcept met een Japans ti. Het Nieuwsblad.
De lancering van het horecaconcept komt er na de vernieuwing van het Strandhotel in Cadzand. Blueness moet een goede, frisse lobbybar worden met internationale uitstraling. In de bar staan 20 gerechten op het menu, gemaakt van Zeeuwse producten met een Japans tintje. Ook worden verschillende sake's' en cocktails geserveerd. Ik" verdiep mij al jaren in het Japanse smaakpalet en heb de keuken van Blueness daar ook op geïnspireerd, vertelt Herman aan Het Laatste Nieuws. Uiteraard" blijf ik trouw aan de producten uit mijn regio en mijn eigen stijl. Wat de mensen mogen verwachten, zijn Zeeuwse producten met diepe umamismaken en een fris accent." Het is de derde horecazaak van Sergio Herman in Cadzand-Bad. In het Strandhotel heeft de kok ook restaurant Pure C.
AIRrepublic Cadzand Nieuw restaurant van Sergio Herman bij de nieuwe jachthaven van Cadzand.
Door cadzand gepost in Jachthaven, Restaurant, Sergio Herman op apr 10, 2017. Voor een toegankelijke prijs. Het nieuwe restaurant AIRrepublic is nu open! De eerste van de maand kan er gereserveerd worden voor de volgende maand. Vanaf 11.30 uur op 1 juli kan er bijvoorbeeld gereserveerd worden voor de maand augustus.
The Jane Antwerp.
The fire itself, as well as smoke and fire-fighting water have caused a lot of damage. Fortunately, nobody was injured and the fire brigade was able to control the fire promptly. Due to these unforeseen circumstances, we are obliged to close the restaurant for at least four weeks.

Contacteer ons