Zoeken naar sergio herman restaurant cadzand

 
sergio herman restaurant cadzand
Pure C Cadzand Be-Gusto.
Pure C Online Reserveren Blvd de Wielingen 49, 4506 JK Cadzand-Bad, NL TEl: 31 117.39.60.36 www.pure-c.nl Maandag Dinsdag gesloten Be-Gusto score: 165/20., Last updated by begusto at 05/12/2014. Category: Be-Gusto, Gastronomie, Restaurants, The Netherlands Tags: Lotte Wolf, Pure C, restaurant Cadzand, restaurant Zeeuws-Vlaanderen, Sergio Herman, Syrco Bakker.
Over AIRrepublic.
AIRrepublic is een laagdrempelige brasserie van Sergio Herman in de jachthaven van Cadzand. Het is gevestigd in een superstrak paviljoen met uitzicht op de zee en de haven. In ons restaurant draait het om eenvoudige bereidingen van Zeeuwse producten waarbij een hoofdrol is weggelegd voor vis en schaal en schelpdieren.
Nieuwe restaurant van Sergio Herman is al volgeboekt Metro.
AIRrepublic is gelegen in Cadzand, met uitzicht op de zee en de haven. Het is al het derde restaurant van Sergio Herman, na The Jane en Pure C. Maar in tegenstelling tot de twee andere zaken, krijgt het nieuwe etablissement een meer laagdrempelig karakter.
Sergio Herman opent AIRrepublic in Cadzand GreaterVenues.com.
Brand New Sergio Herman opent restaurant The Jane in de kapel van een voormalig militair ziekenhuis in Antwerpen. Coming soon De Fruithaven opent in voormalige kolencentrale Rotterdam. Greater Utrecht DeFabrique geeft tegengas en gaat offline. Brand New Sergio Herman opent AIRrepublic in Cadzand.
Hotel Strandhotel in Cadzand Nederland 8.3 vakantie reviews Zoover.
Prijs / kwaliteit 8. Schitterend gelegen op de wandeldijk van Cadzand. Het hotel oogt zelf niet heel modern, maar de kamers zijn modern ingericht met goede bedden en een comfortabele badkamer. Uitermate vriendelijke bediening aan de receptie. De prijs/kwaliteitverhouding van de kamers is vrij hoog, maar het hotel profiteert uiteraard van het feit dat het sterrenrestaurant Pure C van Sergio Herman zich in het hotelgebouw bevindt. Over het restaurant zelf schieten alle superlatieven tekort.
Blueness.
Blueness is een op Japan geïnspireerd dining-bar concept van Sergio Herman. Het ontstaan van deze bar heeft alles te maken heeft met de vernieuwing van het Strandhotel in Cadzand-Bad. In het Strandhotel is ook Sergios restaurant Pure C gevestigd en bij een restaurant van dit niveau hoort een bar met een internationale uitstraling.
Blueness van Sergio Herman in Strandhotel Cadzand open.
Chef2Chef: Jim en Mike Cornelissen van Restaurant Rijnzicht. Lekker eten met vriendenclub Chaîne des Rôtisseurs. Het consumentenplatform over goed eten, goed drinken en goed slapen in Nederland! Het consumentenplatform over goed eten, goed drinken en goed slapen in Nederland! Blueness van Sergio Herman in Strandhotel Cadzand open.
Sergio Herman opent derde zaak in Cadzand De Krant HLN.
Vind ik leuk. Sergio Herman opent derde zaak in Cadzand. 13 juli 2018. Deel via Facebook 9 Tweet. Sergio Herman 48 opent binnenkort zijn derde horecazaak in de Nederlandse badplaats Cadzand. Blueness wordt een bar in de lobby van het Strandhotel.
Jachthaven Hotel Cadzand Hotel de Schelde.
Het restaurant is in het jachthavengebouw, waar ook faciliteiten voor de haven zijn. Het zal worden uitgebaat door Sergio Herman. Bekend van Oud Sluisgesloten, Pure C, Blueness bar en the Jane in Antwerpen. Hotel De Schelde. Hotel De Schelde. Hotel De Schelde. Hotel Cadzand Hotel de Schelde. Adres Scheldestraat 1 4506 KL Cadzand-Bad, Sluis Nederland.
Pure C Cadzand Syrco Bakker.
Hierna klopte hij aan bij Restaurant Oud Sluis, het voormalige 3 sterrenrestaurant van Sergio Herman. Nadat hij alle afdelingen in de keuken had doorlopen en zichzelf had opgewerkt tot sous-chef maakte Syrco de overstap naar Pure C, een nieuw laagdrempelig restaurant van Sergio Herman. Pure C, relaxed gastronomisch genieten. Restaurant Pure C is gevestigd op de tweede verdieping van Het Strandhotel in Cadzand.
The Jane Antwerp.
The fire itself, as well as smoke and fire-fighting water have caused a lot of damage. Fortunately, nobody was injured and the fire brigade was able to control the fire promptly. Due to these unforeseen circumstances, we are obliged to close the restaurant for at least four weeks.

Contacteer ons