Op zoek naar restaurant cadzand dorp?

 
restaurant cadzand dorp
l'Angolo' Cadzand Authentiek Italiaans Restaurant.
Welkom bij Ristorante Pizzeria LAngolo! U kunt ons vinden in Cadzand, net achter de kust van Cadzand-Bad. Rustig gelegen aan de rand van het dorp op een hoek, letterlijk vertaald LAngolo. Tussen de polders en de schitterende natuurgebieden treft u in ons restaurant een typisch Italiaanse sfeer aan.
Eten en drinken in Cadzand VVV Zeeland. Group 6. shopping. Group. Combined Shape. Page 1. Page 1. Group.
Eten en drinken in Cadzand. Eten en drinken in Cadzand. Oost Zeeuws-Vlaanderen 2. West Zeeuws-Vlaanderen 15. Garderobe onbewaakt 4. Levende muziek 1. Meertalige menukaart 2. Terras onoverdekt 9. Terras overdekt 4. Terras verwarmd 1. High Tea 1. Geschikt voor mindervaliden 2. Afhalen mogelijk 2. Huisdieren niet toegestaan 2. Huisdieren toegestaan 3. Levende muziek mogelijk 1. Café In De Buitenlust. Italiaans restaurant l'Angolo.'
Eten en drinken Restaurants Cadzand.
Hoewel vele restaurants om 2200: uur sluiten, zijn er ook verschillende restaurants, terrassen, cafés en bars die ook na 2200: uur nog steeds geselecteerde gerechten en snacks serveren. Voor een overzicht met informatie en openingstijden van elk restaurant in Cadzand, verwijzen wij naar de websites: TheFork.nl en/of Eet.nu.
Restaurant CHINA Chinees Restaurant Cadzand Restaurant China.
Wu ruim 10 jaar geleden gestart met het kleine familiebedrijf restaurant China te Cadzand-Bad. Een gestage groei en vele verbouwingen later is Restaurant China uitgegroeid tot een eetgelegenheid op niveau. Restaurant China staat, na 10 jaar ervaring, nog steeds garant voor een karakteristieke keuken.
De 10 beste restaurants in Cadzand TripAdvisor.
Restaurant Come 2 Sea. Je hebt te ver uitgezoomd om je locatiespelden te kunnen zien. Zoom opnieuw in. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige hiervan liggen in de buurt van Cadzand. We laten resultaten in omliggende steden zien. Zoekopdracht beperken tot Cadzand.
Restaurant Pizzeria L'angolo, Cadzand Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Voor de eerste keer in deze Italiaan gaan eten in Cadzand. Zeer vriendelijke bediening, eten is oké, de inrichting is een beetje aan de saaie kant. Datum van bezoek: februari 2019. Beoordeeld op 5 februari 2019. Heerlijke ovenpizza's' en gezellig restaurant. In de zomer is dit een super restaurant, je kan op het gezellige terras vertoeven en door de olijfbomen lijkt het eventjes of je in Toscane bent. Ook binnen is het heel gezellig en de pizza's' waren overheerlijk. Je proefde echt dat dit vers was. Datum van bezoek: augustus 2018. Beoordeeld op 11 december 2018. Een échte Italiaan in Caszand Dorp.

Contacteer ons