Meer resultaten voor pure c cadzand restaurant

 
pure c cadzand restaurant
Pure C Wikipedia.
Pure C is een restaurant in Cadzand-Bad. Het huist in het Strandhotel Cadzand aan Boulevard de Wielingen. Pure C is naast The Jane het tweede restaurant van kok Sergio Herman. De chef-kok is Syrco Bakker, die eerder in de keuken van Oud Sluis werkzaam was.
Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mail of telefoon.
Hierbas de Las Dunas likeur van kruiden uit de Noordzee Duinen.
Hoewel een likeur doorgaans met gedroogde kruiden wordt gemaakt, gebruikt bedenker en chef-kok Syrco Bakker restaurant Pure C, Cadzand uitsluitend verse ingrediënten. Het resultaat is een drankje met een pure, zilt-zoete smaak dat zich perfect leent als aperitief, digestief of in een cocktail.
Pure C Sluis Restaurant uit de Michelin Gids.
Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Van 104 tot 185. Boulevard de Wielingen 49, 4506 JK Cadzand-Bad Routeplanner. MICHELIN Gids 2019. Twee MICHELIN sterren: uitzonderlijke keuken. Een omweg waard! De beste producten schitteren door het savoir-faire en de inspiratie van een chef boordevol talent. Samen met zijn keukenteam creëert hij zowel subtiele als rake smaken die origineel uit de hoek kunnen komen. Zeer goede standing. Onze mooiste adressen. Bijzonder interessante wijnkaart. Interessant of weids uitzicht. Honden worden niet toegelaten. Maaltijdprijzen: Menu 104/124 Kaart 105/185. Handig om te weten: alleen diner behalve zaterdag en zondag. De chef van deze prachtig vernieuwde zaak heeft ervaring opgedaan bij Oud Sluis, maar heeft aan eigen culinaire inspiratie geen gebrek. Puurheid is zijn leidraad, dat proeft u in de eerlijke smaken en ziet u aan de liefde voor de schatten uit de zee en de polders. Opgelet: u dient steeds op voorhand te reserveren. De inspecteurs van de MICHELIN Gids. Route vanaf deze plaats. Route naar deze plaats. Route via deze plaats. Van 45 tot 65. MICHELIN Gids 2019. 35 m Boulevard de Wielingen 49, 4506 JK Cadzand-Bad. Van 65 tot 145. MICHELIN Gids 2019. 435 m Maritiem Plaza 1, 4506 KZ Cadzand.
Sergio Herman.
De gerechtjes op de kaart zijn seizoensgebonden en geïnspireerd op streetfood en wereldkeukens. Uitkijkend over de machtige Noordzee en de Westerschelde en gelegen in de duinen van de Zeeuwse badplaats Cadzand ligt restaurant Pure C, het met twee Michelinsterren bekroonde culinaire vlaggenschip van Sergio Herman.
Pure C Cadzand Be-Gusto.
Pure C Online Reserveren Blvd de Wielingen 49, 4506 JK Cadzand-Bad, NL TEl: 31 117.39.60.36 www.pure-c.nl Maandag Dinsdag gesloten Be-Gusto score: 165/20., Last updated by begusto at 05/12/2014. Category: Be-Gusto, Gastronomie, Restaurants, The Netherlands Tags: Lotte Wolf, Pure C, restaurant Cadzand, restaurant Zeeuws-Vlaanderen, Sergio Herman, Syrco Bakker.
Pure C Cadzand-Bad Zeeland Barts Boekje.
Dat klopt eigenlijk ook wel: Cadzand wordt steeds populairder met restaurant Pure C op de tweede verdieping van het Strandhotel als trendsetter. Loungen, cocktails, hippe muziek, knap volk, zon, zee en je hebt die ultieme Ibiza-vibe te pakken, zo zit dat.
Tweede Michelinster voor Pure C in Cadzand Omroep Zeeland.
Deel dit artikel.: Tweede Michelinster voor Pure C in Cadzand. Restaurant Pure C in Cadzand heeft er een Michelinster bij. Dat bleek vandaag tijdens de presentatie van de Michelingids en de bekendmaking van de sterren in Amsterdam. Het restaurant van Sergio Herman heeft nu twee sterren.
Nieuwe Michelinster voor Sergio Herman in Nederland VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
AIRrepublic, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in het Nederlandse Cadzand, heeft meteen een Michelinster in de wacht gesleept. Herman ontving eerder al een Michelinster voor de Resto-Bar Pure C in hetzelfde Cadzand, die hij ook dit jaar behoudt. En zijn restaurant The Jane in Antwerpen heeft twee Michelinsterren.
Pure C in Cadzand.
Copyright 2004 2019 Restaurant recensies van Carla, Restaurantbelevingen Alle rechten voorbehouden Privacyverklaring. Bekijk Over mij. l'Air' du Temps, Maibeck fur dich, Rijnzicht, Heroïne, De Burgemeester, De Leuf, De Loohoeve, De Zwaan, Fred, Aan de Zweth, Quique Dacosta, Martín Berasategui., Het Gouden Kalf in Scheveningen. Pure C in Cadzand.
Pure C in Cadzand Eet.nu.
Pure C was de grootste stijger in de Lekker en we wilde dit restaurant graag in onze zomervakantie bezoeken. Toen we 20 juli wilde reserveren bleek het restaurant reeds maanden volgeboekt. De eerste mogelijkheid voor de lunch was pas op 5 september. De dieetwensen worden bij reserveren meteen opgenomen. In de bevestigingsmail lezen we Mocht u onverhoopt vertraagd zijn, vragen wij u telefonisch contact met ons te zoeken. Wanneer wij niets van u vernomen hebben kunnen wij 15 minuten na het gereserveerde tijdstip uw tafel niet langer garanderen. Een week van tevoren wordt een herbevestiging gevraagd, hierin lezen we een krasse regel: In geval van een no-show zijn wij genoodzaakt 85 per persoon in rekening te brengen, oeps! We vertrokken met heerlijk zomerweer, ruim op tijd, richting Cadzand.

Contacteer ons